Върба: Може би в някои мачове ще сменим тактиката


Върба: Може би в някои мачове ще сменим тактиката
Снимка: Ludogorets.com

1416 0

Наставникът на Лудогорец Павел Върба бе много доволен от успеха с 1:4 срещу Черно море и призна, че в някои двубои отборът му може да играе с двама нападатели. "Днес и двата отбора играха много атакуващ футбол. Като цяло мачът бе доста интересен за публиката. Радва ме това, че създадохме достатъчно положения, така че съм доволен", започна той.

"Радостен съм ,че и двамата ни централни нападатели отбелязаха гол. Може би в някои мачове ще сменим тактиката да играем с двама нападатели. Когато имаме 2 качествени нападатели, понякога е жалко да не ги използваме и двамата", разкри наставникът.

"Ще добавя, че когато се стремим да играем атакуващ футбол, противниците ни няма как да нямат положения срещу нас. Това е част от футбола. Феновете ще са доволни, ако завърши 5:3 или 4:2. В крайна сметка победата трябва да е в наши ръце", сигурен е специалистът.

Относно мача с Мидтиланд: "Знаете какви амбиции има Разград. Те не се променят. Ще направим всичко възможно да се класираме напред. Накрая ще бъда много щастлив, ако се озовем там, където всички искаме", завърши чехът. А как Байерн Мюнхен може да помогне на Лудогорец в Шампионска лига - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички