Аржентински защитник обясни защо се е провалил трансферът му в Лудогорец


Аржентински защитник обясни защо се е провалил трансферът му в Лудогорец
Снимка: Sportlive.bg

1599 0

Аржентинският футболист Хуан Крус Комар, който бе искан от Лудогорец, призна защо се е провалил трансферът му при разградчани. Причината е, че от българския клуб са искали да го вземат под наем, а неговият клуб Тайерес не е бил съгласен на подобна сделка, информира mundod.lavoz.com.ar.

"Имаше официална оферта от Лудогорец, но от това, което разбрах от моя агент и с ръководството на клуба, тя не е била напълно задоволителна. Тайерес не хареса сделката, защото тя бе за наем. Разбирам това и знам, че трансферът не трябва да задоволява само мен, а и клуба. Ако в някакъв момент може да напусна клуба, то ще бъде, когато и двете страни ще са доволни от бъдещата сделка“, заяви Комар.

"Все още не знам за друго предложение. Единственият клуб, който отправи официална оферта бе Лудогорец. В момента все още съм в процес на подготовка. Работя предимно за физическата си издържливост, защото тренираме от няколко дни, а почивката бе по-дълга от очакваното", разказа той. А как Байерн Мюнхен може да помогне на Лудогорец в Шампионска лига - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички