33-годишен украинец ще свири Лудогорец - Мидтиланд в Шампионска лига


33-годишен украинец ще свири Лудогорец - Мидтиланд в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1249 0

Стана ясен съдията за мача от втория квалификационен кръг в Шампионска лига между отборите на българския и датския шампион - съответно Лудогорец и Мидтиланд, който ще се състои в Разград. Главен съдия ще е 33-годишният украинец Денис Шурман.

Шурман е рефер в елитната дивизия на Украйна от 2017 година, като от януари месец 2018 година е и международен съдия. Ръководил е едва 11 международни срещи, като повечето от тях са между младежки и юношески формации. В европейските клубни турнири е свирил едва два мача, като един от тях е от предварителните кръгове. През миналата година Шурман е свирил срещата от първия кръг на Лига Европа между отборите на Кайрат Алмати и Широки брег.

Негови помощници на мача между Лудогорец и Мидтиланд ще са Александър Корнийко и Александър Жуков. Мачът е в сряда (26 август) от 20:30 часа българско време. А как Байерн Мюнхен може да помогне на Лудогорец в Шампионска лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички