Върба: Имам опит с ръководенето на много чужденци, Лудогорец ме потърси преди 3 години


Върба: Имам опит с ръководенето на много чужденци, Лудогорец ме потърси преди 3 години
Снимка: Getty Images/Guliver

3034 0

Новият треньор на българския шампион Лудогорец - Павел Върба, говори чешката медия sport.cz и призна, че "орлите" са го потърсили за първи път преди три години. Той коментира и многото различни националности при разградчани.

"Първият контакт с Лудогорец беше, когато се срещнахме в Шампионска лига. Не мисля, че тогава имаше как да напусна, защото бяхме в подем. Сега ситуацията е друга и приех офертата. Сега и офертата е изгодна от финансова гледна точка" - започна Върба.

"Във Виктория работех само с чехи и словаци, но имам опит с ръководенето на много чужденци. В Махачкала, когато водех Анжи, имах 13 чужденци в отбора. После дойдоха и други в течение на сезона. Разликата между Лудогорец и Анжи е, че българският тим е много по-организиран и стабилен" - сподели специалистът.

Той допълни още, че е гледал последните 6 двубоя на Лудогорец и е бил впечатлен. Освен това - предстоят два лагера на тима, където Върба ще има възможност да опознае играчите по-добре. А коя е трансферна цел номер 1 пред Лудогорец, според новия му треньор - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички