Павел Върба разкри дали ще се правят зимни трансфери в Лудогорец


Павел Върба разкри дали ще се правят зимни трансфери в Лудогорец
Снимка: Ludogorets.com

2997 0

Новият наставник на Лудогорец Павел Върба сподели, че е възможно да пристигнат нови играчи в клуба, но не пожела да назове имена. Той допълни, че в момента се водят разговори с ръководството.

"Предвид факта, че осем футболисти ще се върнат от наем ще видим как ще се развият събитията. Признавам, че водим разговори с ръководството на клуба. Възможно е да пристигнат футболисти през януари. Няма да ви кажа имена. Всичко е въпрос на договорки", заяви той пред Нова телевизия.

"В Анжи Махачкала работих в подобна обстановка. Повечето от половината състав там беше от чужденци. Мога да кажа, че съм свикнал да работя по подобен начин. За мен това не е проблем. Не искам да сравнявам Анжи с Лудогорец. Качеството тук е малко по-различно. Ясно е, че ще се опитаме да играем максимално офанзивно, за да радваме феновете. Основната задача е да побеждаваме. Това е задължително, за да може деветата поредна титла да акостира в Разград“, каза още Павел Върба. А каква е голямата цел пред разградчани - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички