Броун можел да преподпише с Лудогорец, но решил да напусне, ето защо


Броун можел да преподпише с Лудогорец, но решил да напусне, ето защо
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

4257 0

Лудогорец е имал желание да задържи резервния си вратар Хорхе Броун, който наскоро разтрогна с клуба. Аржентинецът обаче е пожелал да напусне Разград, и то не защото не играе достатъчно, а заради нуждите на семейството си. Това разкри самият вратар пред медия в родината си.

"Взехме решеное в полза на семейството. Преди месец станахме родители на третото ни дете. Оставаха ми още 6 месеца от договора с Лудогорец и можех да го подновя, но си поговорихме с жена ми и решихме, че искаме да е по-комфортно на семейството ни", заяви Броун, цитиран от agenciafe.com.

"Момчетата не можеха да ходят на училище в Разград, тъй като там се преподаваше на български език, така че посещаваха училище онлайн, на държавна платформа. Всеки следобед вкъщи пред компютъра вземаха уроци по математика. И с получения сертификат те могат да се присъединят кум училището в Росарио", обясни футболистът.

Хорхе Броун пристигна в Лудогорец през лятото на 2017 година и оттогава насам записа едва 24 мача за тима във всички турнири. А в кой клуб може да се озове вратарят вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички