Върба: Шампионската титла е по-важна за Лудогорец, ще ни бъде трудно срещу Левски


Върба: Шампионската титла е по-важна за Лудогорец, ще ни бъде трудно срещу Левски
Снимка: Getty Images/Guliver

4129 0

Новият старши треньор на Лудогорец Павел Върба заяви, че шампионската титла в българския шампионат е по-важна от спечелването на Купата на България, но това не означава, че ще подценяват двубоя с Левски.

"За нас шампионската титла е по-важна. Със сигурност няма да подценим мача срещу Левски за Купата на България. Ще ни бъде трудно, защото гостуваме.  Познавам и Роман Прохазка, и Давид Бистрон, които играха за Левски в миналото. С Жилина играх срещу Левски в квалификациите на Купата на УЕФА", заяви Върба.

"С преминаването на Роман Прохазка във Виктория Пилзен познавам сравнително добро българското първенство. Повечето хора мислят, че класата тук не е толкова висока. Аз знам, че тук има качество и първенството не е толкова слабо. Признавам си, че не познавам всички българското първенство. Познавам Левски, ЦСКА и Лудогорец. Те биха се класирали в предните места на чешкото първенство", допълни още той пред Нова телевизия. А коя е основната идея, с която от Лудогорец са го привлекли - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички