"Вие за хикс ли играете" - въпросът на Десподов за играта на ЦСКА и какво са си говорили с Кабаков


"Вие за хикс ли играете" - въпросът на Десподов за играта на ЦСКА и какво са си говорили с Кабаков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

28698 0

Кирил Десподов бе едно от главните действащи лица по време на дербито ЦСКА - Лудогорец. Нападателят на разградчани вече не е никак обичан на "Армията" и феновете на "червените" се постараха да му го покажат. Главният съдия на двубоя Георги Кабаков дори прекрати срещата, след като бяха хвърлени предмети към терена. Именно, докато Десподов изпълняваше корнер.

По-малко футбол, повече битка

"Видяхте какво се случи, нямаше как да изпълня корнера. Запалките и стотинките мога да ги приема, но имаше и камъни и не беше окей да изпълнявам корнер. Отидох, говорих с Кабаков, върнах се да изпълнявам, не стана и той просто каза да се прибираме.

Мен не ме плаши или ме демотивира, ако ме псуват или плюят. Не провокирам никого, не отговарям, аз си гледам да си завърши мачът и да няма нефутболни неща, които да се коментират. Ние вътре в съблекалнята си казахме, че излизаме и трябва бързо да отбележим гол. То така и стана", заяви Десподов след мача.

"Всички очаквахме, че ще бъде такъв мач по-малко футбол, повече битка. През първата част повече владеехме топката, но те имаха повече положения. Второто полувреме нещата се поизравниха. Успяха да ни набутат в нашата половина в последните 15 минути, което е нормално, с оглед на това, че губиха в резултата".

 "Вие за хикс ли играте?"

Десподов изглежда, че е бил изненадан от тактиката на ЦСКА, като е попитал Иван Турицов дали отборът му не играе за равенство. "Аз попитах Иван Турицов "Вие за хикс ли играете?". Така изглеждаше, бяха се прибрали и чакаха ние да вземем инициативата", разкри Десподов, като допълни, че очаква тежка програма Лудогорец. Той е на мнение, че първенството в никакъв случай не е решено.  Иван Турицов след двубоя определи решение на Кабаков като "нестандартно" и дори заговори за служебна победа за Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички