Турицов не разбира решението на Кабаков, заговори и за служебна победа за Лудогорец


Турицов не разбира решението на Кабаков, заговори и за служебна победа за Лудогорец
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

17460 0

Футболистът на ЦСКА Иван Турицов бе много недоволен от загубените точки и първото място след загубата от Лудогорец. Той не разбира и решението на Георги Кабаков, заради което бе прекъснат двубоя след хвърлени предмети по терена в началото на второто полувреме.

Защо се стигна до загубата?

"Защо се стигна? Ами липса на концентрация, минимална липса на концентрация доведе до гола за Лудогорец. От статично положение. Въпреки че говорихме, че отбелязват от такива положения. Бяхме добре подготвени, но така се получи", заяви Турицов.

Прекъсването на двубоя

Относно прекъсването на двубоя от Георги Кабаков за хвърлени предмети към терена при изпълнение на корнер от Кирил Десподов: "Стана това и което очаквах, който вкара първи да победи. Ако кажа, че това е причината, ще тръгна да се оправдавам. Много странно решение. Няма да се оправдавам с прекъсването на мача. Нямам обяснение, беше нелогично, никой не го очакваше. Още малко искаха да присъдят служебна победа на Лудогорец. Виждали сме такива ситуация и в Турция, и в Гърция. Даже не знам какво се случи. Съдиите казаха да не излизат на терена. Явно не искаха да се доиграе"

"За мен заслужавахме  повече победата, но така се получи. Мисля, че не само заради публиката. Беше мач за нас много важен, който не искахме да загубим. Искахме да запазим дистанцията пред Лудогорец. Мисля, че всеки в отбора знаеше какво ни предстои и колко хора ще има. Те само ни помогнаха", сподели относно атмосферата и дали са били стъписани от толкова много фенове. Ивайло Петев далеч не бе на това мнение, като определи случилото се като грозни сцени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички