Валдас Дамбраускас посочи защо Лудогорец е загубил от Локо и кое е било пагубно


Валдас Дамбраускас посочи защо Лудогорец е загубил от Локо и кое е било пагубно
Снимка: https://ludogorets.com/

1524 0

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след първото си поражение в официален двубой начело на "орлите". То дойде във втория му мач в Първа лига от Локомотив (Пловдив) с 2:3.

"Напълно неприемливо е да допуснем три попадения. Стартирахме мача добре, успяхме да се възползваме от празните пространства. Изведнъж всичко рухна в края на първата част с тези два бързи гола. Всичко се срина заради пресата от Локомотив (Пловдив). Твърде много и леко губехме притежанието и това ни струва скъпо.

В началото на второто полувреме реагирахме добре, изглеждахме опасни, създавахме ситуации. Но когато допуснеш три гола, е много трудно да спечелиш, срещу който и да е отбор. Трябва да си търсим грешките с видеоанализи на тренировъчното игрище. Трябва да сме аналитични и да анализираме всичко.

Трябва да сме по-спокойни, да действаме с повече кураж. Може би действаме с някаква психическа натовареност и не можем да намерим ритъма си. Трябва да се погледнем в огледалото и да се запитаме защо допуснахме този провал, къде сгрешихме. Всеки мач е важен, не може да отделяваме повече внимание на някой повече, отколкото на друг" - сподели Дамбраускас. 

A как Дамбраускас коментира сътресенията при ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички