Дамбраускас похвали играч на тима и посочи какво не му харесало след 6:0 над Етър


Дамбраускас похвали играч на тима и посочи какво не му харесало след 6:0 над Етър
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

938 0

Старши треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след разгромната победа за своя отбор с 6:0 над Етър. Тя се явява и негов дебют в Първа лига. Специалистът отличи Клаудиу Кешерю, който вкара 4 гола, но и посочи какво не му е допаднало от представянето.

"Всеки мач трябва да усещаме по-голяма връзка между играчите. Мисля, че като за втори мач имаме по-голяма адаптация. Беше по-лесно и имах чувството, че сме по-подготвени, отколкото в първия ни мач. Колкото повече играем двубои, толкова ще се засилва тима. Искам да поздравя Кешерю. Не знаех, че за първи път реализира четири попадения. Откакто започнах работа с него виждам двама души – страхотен футболист и човек. Гладен е за успехи. Пренася играта си на следващото ниво. Много се радвам за него.

Не съм доволен как конструираме атаките си и изнасяме топката. Но това ще подобрим. Трябва да видим какво Локомотив прави добре и да предотвратим това. Най-важното е, че днес много от футболистите получиха игрови минути и ще видим кой ще играе срещу Локомотив. Направихме малка стъпка напред. Зоните, от които центрирахме и вкарахме бяха по-добри, но трябва да се подобрим, защото срещу отбори от Топ 5 ще бъде много трудно" - заяви Дамбраускас.

А кой измежду ЦСКА и Лудогорец е големият фаворит според Димитър Бербатов?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички