"Трябва да си призная, че не очаквах такъв развой" - думите на треньора на Фенербахче след загубата от Лудогорец


"Трябва да си призная, че не очаквах такъв развой" - думите на треньора на Фенербахче след загубата от Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

17676 0

Старши треньорът на Фенербахче - Исмаил Картал, направи своя анализ след загубата от Лудогорец в четвъртия мач от груповата фаза на турнира Лига конференциите:

"Дойдохме тук за три точки. Ако не можем да вземем три, имахме за цел да си тръгнем поне с една. Всъщност започнахме добре мача. След това не можахме да запазим темпото, което наложихме в първите минути", обясни наставникът на турците, цитиран от "БТА".

"Допуснахме гол през първото полувреме, но през второто започнахме с шанс за изравняване. Противникът добре застана пред топката и се защити добре. В крайна сметка топката беше в наше владение за голяма част от срещата, но за първи път не можахме да създадем много положения за гол. Тъй като се лутахме пред тяхната врата, българите вкараха втория гол в последните минути от контраатака", констатира Картал и допълни:

"Съжаляваме, че загубихме. Трябва да си призная, че не очаквах такъв развой и такъв край на срещата. Извиняваме се и на нашите фенове, които дойдоха тук в този студ. Все още сме лидер в групата. Ние гледаме напред, искаме да завършим като лидер в групата".

"Направихме смени както на футболисти, така и на постройката, вкарахме и двама души в атака, но пак не се получи. След като промените на позициите не сработиха, след 60-ата минута вкарахме нови хора. Вкарахме 4-ма много важни играчи в 60-ата и 75-ата минута, но както казах, въпреки че притежавахме топката, не успяхме да създадем достатъчно чисти положения. Отсега нататък ще се концентрираме върху мача с Адана Демирспор, който ще играем през уикенда", каза още треньорът на Фенербахче.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Лудогорец се завръща"! Георги Дерменджиев отсече: Не искам да звуча нахално, но...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички