ВИДЕО: Тупалка от 30 метра на Пьотровски матира Ливакович и Фенербахче


ВИДЕО: Тупалка от 30 метра на Пьотровски матира Ливакович и Фенербахче
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4105 0

След 2 поредни много тежки загуби в Европа, Лудогорец най-накрая показа живец в Лига на конференциите, а големият герой на тима е Якуб Пьотровски, като полският национал дълго време ще помни датата 9-ти ноември. 

Най-красивият гол в Лига Европа днес 

Лудогорец посрещна Фенербахче в Разград в четвъртък вечер, а първото попадение в мача определено ще се помни дълго. В 18' отлична акция на Текпетей към наказателното поле завърши с карамбол, при който топката беше изчистена към лявото крило. 

Там Недялков овладя и подаде на Пьотровски фронтално срещу вратата. Полякът, който често пробва късмета си от далечно разстояние, взе правилното решение и реши да стреля. Той стреля от 30 метра и прати топката изключително мощно и още по-точно току до лявата греда на вратата, пазена от Ливакович. 

Хърватският национал нямаше какво да стори и само изгледа как топката се оплита в мрежата - шеметен гол, който можете да видите сега: 

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички