"Лудогорец се завръща"! Дерменджиев отсече: Не искам да звуча нахално, но...


"Лудогорец се завръща"! Дерменджиев отсече: Не искам да звуча нахално, но...
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

6548 0

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменждиев, заяви, че отборът му не просто е заслужил да спечели днес срещу Фенербахче, но е трябвало да вземе и точка по време на гостуването на Фенербахче преди две седмици 

Специалистът, който накара "орлите" да летят високо след завръщането си, е категоричен, че Лудогорец върви по правилен път и е напълно реално да се класира за елиминациите в Лига на конференциите. 

Дерменджиев категоричен: Това е началото на завръщането на Лудогорец 

"Заслуга на целия персонал и на играчите. Те разбират философията, която искам да им предам, и лека полека се получава. Един отбор трябва да бъде колектив и срещу отбор като Фенербахче трябва да бъдат много здрава група, за да се постигне такава победа. 

Победата над Фенербахче е може би началото на завръщането ни в Европа. Но един мач нищо не значи - трябва да продължим възходящата линия.  На тези момчета трябва да им се засвидетелства доверие - това носи резултатите. Когато усещат доверието и им се дават шансове да играят това, което могат, тогава се получава. 

Съжаляваме, че дори там не направихме равен мач, колкото и нахално да звучи. Но в крайна сметка, аз съм много доволен от отбора. 

Разбира се, че Лудогорец може да играе в Европа и на пролет. Ще се опитаме да направим така, че да излезем от групата", отсече Дерменджиев. 

Вижте уникалния гол на Пьотровски, който направи разликата между отборитр!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички