Треньорът на Астана се извини на феновете и се оправда с терена


Треньорът на Астана се извини на феновете и се оправда с терена
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

5201 0

Треньорът на Астана - Григорий Бабаян, пожела да се извини на феновете на тима след отпадането от Лига Европа. В реванша срещу Лудогорец казахстанският тим загуби катастрофално с 1:5, след като у дома беше победил с 2:1.

"През първото полувреме имаше някаква борба, но във второто допуснахме два гола за две минути и загубихме увереност и концентрация. Искам да се извиня пред нашите фенове", каза Бабян пред metаratings.kz.

"Не бих търсил виновници. Всяко поражение е треньорско. В съблекалнята казахме, че трябва да махнем дефанзивния халф. Противникът имаше време да вземе топката и да стреля от дистанция. Не бих винил определени играчи", продължи треньорът.

"Тук е абсолютно различно ниво на мислене и скорост. А и, виждате ли, на такъв терен играта е по-бърза. В Казахстан нямаме такива терени и не сме свикнали да играем на тях", завърши той. А ето какво сподели колегата му от Лудогорец Ивайло Петев. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички