Ето защо дават милиони евро на Лудогорец за Десподов (ВИДЕО)


Ето защо дават милиони евро на Лудогорец за Десподов (ВИДЕО)
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

14732 0

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов отбеляза дежурния си гол, макар и във вече решен двубой. С него обаче той показа наглед защот в Русия са готови да платят над 5 милиона евро за неговите услуги. А офертите за българския национал по всяка вероятност ще се увеличат след днешното му представяне. 

Много класа имаше в гола на Десподов срещу Астана

3 в 1 - ювелирно докосване, скорост и клиничен завършек 

Десподов се отчете с пропуска на мача през първото полувреме, но определено се реваншира за него с изключително класен гол, фиксирал крайното 5:1 срещу Астана. 

При далечно подаване от половината на "орлите", Десподов беше изведен пред наказателното поле. Топката беше балонна, но бившият играч на Каляри овладя елегантно с десен крак, укротявайки кълбото. 

По този начин той си издейства възможност да смени рязко посоката, изолирайки един от защитниците от игра. След това нахлу в наказателното поле и с по-слабия си ляв крак беше клиничен - точно изпълнение в долния десен ъгъл и 5:1 за Лудогорец

Немалка за гола беше и заслугата на Руан, който получи топката дълбоко в половината на Лудогорец, но успя да прати 40-метров пас за крилото на "орлите". Индивидуалната класа на Десподов "довърши" светкавичната контраакция на българския шампион. 

Ще покаже ли качествата си Десподов и срещу Аякс? 

Благодарение на победата си, Лудогорец ще се изправи срещу Аякс в плейоф за влизане в груповата фаза на Лига Европа. Задачата е много тежка, особено като се има предвид възможността капитанът на тима да напусне тима. Разбира се, веднага след двубоя той беше попитан за бъдещето си - ето как Десподов коментира трансферните слухове и предстоящия мач с Аякс

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички