Треньорът на Аякс: Срещу Лудогорец изоставахме във всеки аспект на играта


Треньорът на Аякс: Срещу Лудогорец изоставахме във всеки аспект на играта
Снимка: GettyImages

2933 0

Треньорът на Аякс Морис Стейн изрази разочарованието си от представянето на своя тим срещу Лудогорец. В реванша от плейофите за влизане в групите на Лига Европа нидерландският гранд загуби с 0:1, но постигна целта си след победа с 4:1 в Разград.

"Единственото положително нещо от тази нощ е, че продължаваме напред. Разликата при нас между днешния мач и миналата седмица е огромна. Във всяко отношение. Единствено първите 10 минути бяха хубави. След това изоставахме много във всички аспекти на играта. Фактът, че нито веднъж не отправихме удар в очертанията на вратата, е достатъчно красноречив", заяви Стейн след загубата на "Йохан Кройф Арена".

"Поставихме си ясни очертания за това. Изглежда, че страхът при нас започва да се прокрадва, когато нещата не се случват по предварителния ни план. Като цяло, едно много посредствено представяне от нашия отбор", обобщи треньорът.

Сега неговият тим чака жребия за групите на Лига Европа, докато българският шампион ще научи съперниците си в основната фаза на Лига на конференциите. Колегата му Ивайло Петев пък бе горд с представянето на тима си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички