"Написахме история"! Героят на Лудогорец Матиас Тисера разкри как се бие Аякс


"Написахме история"! Героят на Лудогорец Матиас Тисера разкри как се бие Аякс
Снимка: Getty Images

4617 0

Лудогорец не успя да се класира за групите на Лига Европа, но записа една от най-големите победи в историята си на международната сцена. Разградчани надвиха Аякс с 1:0 на "Хювефарма Арена".

Разградчани загубиха домакинския си двубой с 1:4, което до голяма степен улесни задачата на техния противник. "Орлите" обаче видимо останаха доволни от развоя на реванша и напуснаха терена с усмивки.

Единственото попадение за "зелените" бе дело на Матиас Тисера, който в 62-рата минута наказа домакините след центриране от Доминик Янков. Самият той сподели за чувството да отбележиш на "Йохан Кройф Арена".

"Щастлив съм да вкарам гол тук, срещу този клуб. Може би един малко тъжен триумф, защото не продължаваме в групите, но написахме история с моя гол и победата ни тук", започна голмайсторът на разградчани и продължи.

Как се побеждава Аякс?

"Сменихме начина си на мислене. Променихме и енергията, бяхме много по-интензивни. Знаем, че Лудогорец е голям отбор, с много качества. Трябваше да направим планираното от нас и го сторихме.

Излязохме като солиден отбор, с много самочувствие. Това по някакъв начин се отрази на всички ни и ни помогна да изнесем един добър мач. Смятам, че сега е едва началото и този двубой беше показателен. Трябва да вървим само нагоре след него", добави аржентинецът и допълни:

"Всички знаем какво име е Аякс в целия свят. Искам да кажа, че съм изключително щастлив от работата на мен и моите колеги, с които положихме много усилия", завърши Матиас Тисера.

Вите ВИДЕО от попадението на Тисера във вратата на нидерландския колос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички