Мениджърът на Аякс въпреки преднината: Все още сме заети с Лудогорец


Мениджърът на Аякс въпреки преднината: Все още сме заети с Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1261 0

Наставникът на Аякс - Морис Стайн, даде традиционната пресконференция преди сблъсъка на неговия тим с Лудогорец в реванша от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. Специалистът заяви, че неговият тим ще остане концентриран въпреки комфортната преднина, която си осигури на българска земя.

Предстоящият реванш

"Предполага се, че елиминацията е приключила, след като си спечелил с 4:1 като гост. Със сигурност ние ще приемем нашата игра сериозно и все още сме заети със съперника. Трябва да избягваме да се разсейваме от неуместна арогантност. Ще сме фокусирани на 100% и ние като щаб сме отговорни за това", заяви Стайн.

Новият в Аякс

Амстердамци привлякоха официално Жорж Микаутадзе, часове преди сблъъска с Лудогорец. Стайн даде коментара си за него.

"Щастлив съм, че дойдоха нови играчи и сега ще претърпим метаморфоза. Всичките ни позиции вече са заети и съм убеден, че момчетата ще се справят. Да направиш отбор с 10 нови си е предизвикателство, но ние добавихме качество, така че съм уверен, че можем да станем шампиони", добави още специалистът.

Лудогорец излиза срещу Аякс на "Йохан Кройф Арена" в четвъртък (31 август) от 21:00. Задачата пред шампиона на България няма да е никак лесна, тъй като той загуби с 1:4 у дома на "Хювефарма" първата среща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички