Той им отне шанса за групите в Шампионска лига, сега Лудогорец иска да го купи


Той им отне шанса за групите в Шампионска лига, сега Лудогорец иска да го купи
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

6076 0

Лудогорец проявява интерес към словенски вратар. Той не е никак случаен - става въпрос за стража на Олимпия Любляна, който помогна на своя тим да елиминира "орлите" в квалификациите за Шампионска лига.

Кой е той?

Неговото име е Матевж Видовшек, 23-годишен. Разградчани са изпратили оферта за него, но изглежда предложената сума не отговаря на желаното от Олимпия. Те искат за вратаря 2 милиона евро, пише nogomania.com.

Към услугите на Видовшек това лято е имало интерес от няколко места, включително от Швейцария, но предложените малко над 1 милион евро не са удовлетворили ръководството на словенците. Към момента никой кандидат не предлага 2 милиона евро за играча.

В Словения знаят, че "орлите" могат да броят 2 милиона

"Лудогорец разполага с финансовия ресурс, но остава въпросът дали ще могат да отговорят на изискванията на Олимпия. В крайна сметка играчът ще има последната дума", пише изданието и отбелязва, че Олимпия няма готов вариант за заместник на Видовшек.

Как Видовшек срази Лудогорец?

Лудогорец отпадна от Олимпия след загуба в реванша с 1:2. Решителна се оказа спасената дузпа от словенския вратар в 102-ата минута на двубоя. След това българският шампион се насочи към квалификациите в Лига Европа. А ето от кой екзотичен футболист се интересува Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички