Галатасарай не остави шансове на Олимпия Любляна и след голям бой в Словения гледа към групите на Шампионска лига (ВИДЕО)


Галатасарай не остави шансове на Олимпия Любляна и след голям бой в Словения гледа към групите на Шампионска лига (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

11558 0

Галатасарай не остави никакво съмнение за класата си и отнесе с 3:0 Олимпия Любляна в първата среща от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Словенският първенец, който се превърна в палача на родния хегемон Лудогорец в предишния кръг, нямаше никакви шансове срещу гранда от Истанбул.

Така на практика „Чим Бом“ предреши крайния изход още преди реванша на турска земя след седмица. Гостите дори можеха да си тръгнат и още по-разгромна победа от стадион „Стожице“. Мауро Икарди, който се появи като резерва и останалите звезди, вече могат да мислят за бъдещия си съперник в плейофа за груповата фаза на турнира.

Галатасарай откри резултата още в 9-ата минута. Йълмаз отне топката в средата на терена и намери Керем Актюркоглу, който не остави шансове на Видовшек – 0:1. До почивката не паднаха нови попадения, като такова за словенците бе отменено в 20-ата минута заради нарушение в атака на Бристрич.

Само 3 минути след антракта Йълмаз стреля, Видовшек изби, но прати кълбото в краката на Дрис Мертенс, който от границата на пеналта прати топката в опразнената врата – 0:2. След това и попадение на белгиеца бе отменено от ВАР и спаси словенците. В 3-ата минута на добавеното време обаче Халил Дервишоглу с глава фиксира крайното 0:3 в полза на Галатасарай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички