Лудогорец проявява интерес към универсален национал на Мадагаскар


Лудогорец проявява интерес към универсален национал на Мадагаскар
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

3021 0

Шампионът на България - Лудогорец, изглежда не е приключил с лятната си селекция. Разградчани проявяват интерес към футболиста на втородивизионния френски Оксер - Райън Равелсон, който е родом от Мадагаскар.

Нов национал в Лудогорец?

Само седмица преди затварянето на трансферния прозорец във Франция, "орлите" са изпратили оферта за универсалния футболист, който е национал на Мадагаскар и умее да играе редица позиции, съобщава "Sport365".

Към момента обаче Лудогорец и Оксер не могат да се разберат за трансферната сума. Футболистът има договор с французите до края на сезон 2024/25, а от клуба искат символична сума за услугите му.

Дефанзивният полузащитник може да играе както като десен и ляв бек, така и в центъра на отбраната. През изминалата кампания той записва 37 мача за Оксер във всички турнири и вкарва 6 гола с екипа на френския тим.

Ако се стигне до трансфер на Равелсон, то той ще се превърне в следващия нов на "Хювефарма Арена", след като шампионите се подсилиха с имена като Квадво Дуа, Марсел Хайстер, Сон, Руан Секо и Ноа Сонко Сундберг това лято.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш играч на Лудогорец разкритикува Разград и го нарече "село".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички