Европейски гранд е в напреднали преговори за Кирил Десподов?


Европейски гранд е в напреднали преговори за Кирил Десподов?
Снимка: ludogorets.com

6879 0

Европейски гранд е в напреднали преговори с Лудогорец за трансфера на звездата им Кирил Десподов, пише "Мач Телеграф". Това е гръцкият Олимпиакос, който се старае да уреди преминаването на българския национал до 1-ви септември. Тогава затваря летният трансферен прозорец там.

Има ли различия между двете страни?

На този етап почти няма пречки за сделката, тъй като двете страни нямат големи различия по параметрите ѝ. Позовавайки се на гръцки източници, изданието пише, че трансферът е на 70% сигурен.

Десподов каза открито, че иска да бъде продаден още след края на миналия сезон. Ръководството не направи пречки пред своя капитан, но и двете страни изчакваха "точната" оферта.

Преди 2 години Кирил вкара на гръцкия гранд

През август 2021 година Лудогорец игра срещу Олимпиакос в трети квалификационен кръг на Шампионска лига. В първия мач, завършил 1:1, нападателят реализира гола за своя тим. В реванша разградчани победиха след изпълнение на дузпи. А ето защо сериозният кандидат Краснодар се отказа от Десподов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички