"Срамно": Ивайло Петев разкри защо Лудогорец загуби от Крумовград и заговори за Балкани


"Срамно": Ивайло Петев разкри защо Лудогорец загуби от Крумовград и заговори за Балкани
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5869 0

Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, коментира поражението на неговия тим с 1:3 на старта на кампанията в Първа лига от новака Крумовград. Специалистът посочи, че това е много срамна загуба за неговите възпитаници.

Тежката загуба

"Това не е било случайно. Говорихме с играчите, утре ще продължим. Относно мача, мисля че допуснахме детски три гола. Изтървахме към 15, това е разликата", започна Петев.

Грешките 

"Ние имаме доста играчи, тези които играха днес не могат да защитят фланелката, така че всеки един ще получи своя шанс. Исках по-свежи играчи да влязат. Срамна загуба за нас"

Промените в състава ли бяха слабостта?

"Слаби - не бих казал. Имахме 100-процентови положения и изтървахме. Допуснахме елемнтарен първи гол, а вторият бе след подценяване. Видяхме как се разви мача, надпреварвахме се кой ще изпусне повече. Срамно".

Психическото състояние на футболистите

"Вижте, когато си футболист на Лудогорец, трябва да имаш високи цели. Ако не можеш да играеш под напрежение и да не даваш максимума - то значи някъде сме бъркали".

Селекцията след Игор Тиаго

"Останахме с Тисера, който бе наказан. Нямахме друга алтернатива освен да играе Спас Делев в тази позиция". Веднага след това Петев категорично каза "ДА" на въпрос дали ръководството е зад гърба му.

Мачът с Балкани

"Трябва, който излезе в този мач, да даде 102% от себе си. Трбява да вкараме ситуациите, аз съм сигурен, че ще ги имаме. 11 победителя трябва да се борят като лъвове", завърши Петев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Неманя Миланович остана доволен от успеха над Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички