Неманя Миланович: Лудогорец бе по-добрият... Знаехме, че можем да спечелим


Неманя Миланович: Лудогорец бе по-добрият... Знаехме, че можем да спечелим
Снимка: facebook / FCKrumovgrad

1758 0

Наставникът на Крумовград Неманя Миланович говори след успеха на новака в Първа Лига срещу Лудогорец с 3:1. Треньорът на домакините бе доволен, но призна, че късметът е помогнал на неговите възпитаници.

"Имахме доста късмет. Лудогорец бе по-добрият отбор днес. Физически също стояха по-добре от нас, но ние се борихме докрай. Искам да поздравя момчетата и най-вече Янко Георгиев, който направи страхотен мач", заяви Неманя Миланович.

"Ние водехме на полувремето и знаехме, че можем да спечелим този мач. Трябваше да останем концентрирани до края на мача. Направихме и промени, които се отразиха добре на състава".

"Наистина е много трудно, когато имаш нужда от подсилване и имаш много нови футболисти. Изключително важно бе за нас, че започнахме с победа. Трябва да продължим да работим физически, защото в този аспект от играта не сме готови".

"Записах си няколко индивидуални грешки в тефтерчето. Трябва да бъдем по-агресивни в следващите си мачове. Нямаме какво да губим срещу ЦСКА, би трябвало да сме по-сдобри срещу тях, защото ще имаме още една седмица за подготовка", завърши наставникът на Крумовград.

Следващото предизвикателство пред новака се нарича ЦСКА. Крумовград ще гостува на вицешампиона на "Българска Армия" през следващия уикенд.

Ивайло Петев бе в потрес след загубата на старта от Крумовград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички