СНИМКИ: Лудогорец показа новия си супер луксозен клубен автобус


СНИМКИ: Лудогорец показа новия си супер луксозен клубен автобус
Снимка: ludogorets.com

5354 0

Лудогорец неспирно придобива вид на истински европейски клуб. Повече от десетилетие разградчани неуморимо работят по изграждането на своя отбор, школи, инфраструктура и всичко останало, от което един средностатистически европейски тим има нужда.

Последната придобивка, с която "орлите" се похвалиха, е нов супер луксозен автобус, брандиран с името, цветовете и символите на отбора. Возилото е с марка "Scania Irizar i8" и ще обслужва представителния тим на Лудогорец, докато досегашният такъв, ще бъде предоставен на дубъла на разградчани и тяхната академия.

Ето какво написаха от клуба на своя уебсайт:

"Новият автобус на Лудогорец, който клубът закупи през лятото, дебютира успешно преди мача с ХИК в четвъртък. Луксозното возило, марка Scania Irizar i8, направи първия си курс с отбора до стадиона за двубоя с финландците, който бе спечелен безапелационно с 2:0. Автобусът предизвика истински фурор със съвременната си визия, за проекта на която единадесеткратните шампиони обявиха конкурс. Той бе спечелен от ARSEK & ERASE - двама от най-разпознаваемите български графити артисти в света, работещи на три континента. Освен името и логото на клуба върху автобуса е брандиран и орелът, който е символ на Лудогорец.

Scania Irizar i8, който бе закупен през лятото и бе показан на изложение в Пловдив, е с дължина 15 метра и височина 3.8 метра. Всеки пътник разполага със собствен USB порт, както и дисплей за инфотейнмънт система. Автобусът също така предлага висок комфорт за играчите със своята ВИП зона, барче и тоалетна.

Досегашният автобус на представителния тим ще бъде използван от Лудогорец II и школата".

И докато "орлите" се радват на второто си място в Група "C" на Лига Европа, легендарният треньор на Рома - Жозе Моуриньо, намекна, че не зависи от тях, те да останат там

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички