Паро: ЦСКА заслужаваше дузпа, но това е невъзможно в Разград


Паро: ЦСКА заслужаваше дузпа, но това е невъзможно в Разград

2828 0

Един от легендарните футболисти на ЦСКА - Аспарух Никодимов, говори преди 14-тия кръг в Първа лига, когато "червените" приемат Хебър. Акцентът на ветерана обаче падна върху изгубената визита от Лудогорец, която е определяна като най-силното представяне за възпитаниците на Саша Илич от началото на сезона.

Съгласен ли е Никодимов с общото мнение от срещата с Лудогорец?

Специалистът призна, че не е имал възможността да гледа двубоя на живо, но от видяното се съгласява с мнението за добрата игра на "червените", като не подмина и темата около съмненията за дузпи на два пъти в срещата:

"За съжаление не можах да наблюдавам срещата поради лични причини, но след това гледах репортаж от двубоя, а и четох и слушах различни анализи за представянето на ЦСКА. Доколкото разбрах, тимът е играл много добре, направил е най-силния си мач за сезона.

А това видях и от кадрите, които си пуснах. Армейците създадоха 6-7 чудесни голови атаки, но си личи, че на тима му липсва изявен голмайстор, който да ги завърши. Видях и претенциите на ЦСКА за дузпи и моето мнение е, че поне една от двете ситуации задължително трябваше да се отсъди. Но знаем, че това не може да се случи точно в този град".

 Ще се отрази ли добрата игра в Разград на следващите "червени" мачове?

Никодимов не скри и притесненията си от неубедителното на моменти представяне от ЦСКА, което не води до постоянство и серия от добри резултати, които да радват феновете.

"Засега тимът лъкатуши и колкото по-бързо навлезе в ритъм на силни представяния, толкова по-големи могат и да са амбициите му. Мачът в Разград е една добра стъпка в правилната посока, но тя трябва да бъде продължена и в следващите мачове. Защото за съжаление често един отбор се представя на различно ниво спрямо дразнителя отсреща. А това е голяма пречка, за да бъде постигнато постоянство. ЦСКА все още се лута в търсене на облик и състав", обясни ветеранът пред "Тема Спорт".

Доволен ли е Никодимов от новата схема на ЦСКА?

Бившият треньор на ЦСКА, донесъл огромно щастие на "червените" запалянковци, не подмина и темата около решението на настоящия треньор Саша Илич, с което промени тактиката на "армейците" и изненада Лудогорец:

"Дали е било правилно решението на Илич, също ще се види, ако отборът покаже постоянство. Ако представянето в Разград е било единичен фойерверк, няма да топли никого. Със сигурност треньорът пое риск да смени тактиката точно преди един от най-важните мачове за сезона, но както се казва, той си носи кръста и имаше голям шанс опитът му да донесе победа."

Паро Никодимов коментира и високото ниво на настоящия сезон в Първа лига, както и предстоящия мач на ЦСКА срещу Хебър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички