Кешеру: В България съм емблематичен играч, мога да напиша книга за периода си там


Кешеру: В България съм емблематичен играч, мога да напиша книга за периода си там
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1639 0

Заелият почти легендарен статут в Лудогорец Клаудиу Кешеру обяви, че през първите 3 месеца в клуба всеки ден е бил пред напускане. Румънецът трудно е свикнал с града и обстановката в България.

"Когато пристигнах в Разград, се чувствах изгубен. Исках да живея в Букурещ, после в Русе, във Варна. В първите три месеца всеки ден исках да си тръгна, но моят принцип е никога да не се отказвам. Чувствах, че нивото на състава е много високо и аз съм парчето от пъзела, което липсва, за да напишем история и това ме накара да остана", разказа той пред румънския "Фанатик".

"С цялата ми скромност хората ме смятаха и продължават да ме смятат за емблематичен и легендарен играч за тамошния футбол. Мога да напиша книга само за периода си в България, За атмосферата, за отбора там...", продължи нападателят, който сега е част от УТА Арад.

"Имаше напрежение, когато играехме срещу Левски, ЦСКА или в Пловив, но на нашия стадион винаги ни аплодираха. Нямаше никакво напрежение. Атмосферата беше театрална", завърши той по повод престоя си в България. А ето за какво съжалява румънската екс звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички