След 6 равенства в последните 6 мача: Лудогорец и ЦСКА едва ли ще се победят


След 6 равенства в последните 6 мача: Лудогорец и ЦСКА едва ли ще се победят
Снимка: Lap.bg

899 0

24 часа преди голямото дерби в Първа лига - това между отборите на ЦСКА и Лудогорец, феновете на двата тима стават все по-въодушевени. Победа за ЦСКА би означавало, че "червените" ще се изравнят по точки с шампионите. Успех на Лудогорец пък ще ги изстреля на 6 точки пред основния си конкурент за титлата, което ще бъде трудна за стопяване разлика.

Дали обаче въобще ще има победител в срещата на "Хювефарма Арена"? Резултатите в последно време са единодушни: в последните 6 мача ЦСКА и Лудогорец не са успели да се победят нито веднъж. Четири от тези двубои завършват без голове - 0:0, а в другите два случая мачовете завършват 1:1 и 2:2. Хубавото е, че головете са паднали именно в последните два мача между двата тима, което до известна степен е предпоставка за голове и тази събота.

Равенството между двата отбора обаче изглежда логичен краен изход и поради ред други причини. Едва ли някой от двата отбора ще предприеме твърде големи рискове в двубоя в Разград с оглед на важността на мача, който може да се окаже повратен за сезона. По-вероятно е двата тима да играят предпазливо и да се надяват на грешка от съперника. Букмейкърите също са единодушни в това, че най-възможният резултат би бил 1:1. 

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович заяви преди срещата, че неговият отбор ще излезе за победата. Дали ще направи достатъчно за това, предстои да разберем. От другата страна треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе категоричен, че "орлите" няма да загубят мача. А "хиксът" в Разград все повече изглежда като резонен резултат. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички