Бруно Акрапович: Не ме притеснява нищо в играта на Лудогорец


Бруно Акрапович: Не ме притеснява нищо в играта на Лудогорец
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1288 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович смята, че нищо в играта на Лудогорец не може да го изненада и знае как да неутрализира българския шампион в предстоящото дерби от Първа лига. Акрапович заяви, че плейофите са още далеч и не мисли за тях, а само за предстоящия сблъсък.

"Отборът е добре. Играчите се справят добре. Жеферсон още не е готов. С една евентуална победа в събота ще излезем на първо място, работим по план. Доволен съм от това, което футболистите показват. Мачовете от плейофите са доста далеч, концентрацията е изцяло насочена към мача в събота", започна Акрапович.

"Не ме притеснява нищо в играта на Лудогорец. Можем да реагираме на всичко, което имат те. Имат индивидуални качества, които знаем, но имат и слабости, които виждаме последно време. Знаем как да използваме тези слабости и да използваме нашите силни страни. Това е първата ми цел", сподели треньорът на "червените".

"Искаме да победим и да се качим на върха. Мачът е много важен и за двата отбора, но до края има много мачове, които трябва да се изиграят. Трудно е да се дават прогнози, ще изчакаме мача и ще видим", коментира Акрапович. Повече от пресконференцията може да чуете във видеото по-долу.

Междувременно стана ясно, че в Лудогорец и ЦСКА са предвидили рекордни премии за дербито (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички