"Сигурно избира между Сити и Ливърпул": В Русия попиляха Десподов за разиграването на Краснодар


"Сигурно избира между Сити и Ливърпул": В Русия попиляха Десподов за разиграването на Краснодар
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

10580 0

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов стана обект на присмех в Русия заради информацията, че е отказал Крснодар да го привлече. Според "Спорт Експрес" това се е случило, тъй като руснаците са сметнали, че българският национал умошлено протака преговорите с тях.

Публикацията на руския сайт срещна одобрително отношение от читатели, които явно са съгласни клубът да спре преговорите при такова отношение. Един от тях, вероятно фен на клуба, се подигра с Десподов, оставяйки следния коментар: "Вероятно Десподов има на масата предложения от Сити и Ливърпул, затова избира".

Според слуховете крилото на този етап събира сериозен интерес към себе си само от руски клубове. Твърди се, че и Сори е готов да плати 6 милиона евро на Лудогорец за правата му. Той обаче е на 11-а позиция в Премиер лигата, докато Краснодар е лидер.

Твърди се, че причината родната звезда да бави трансфера си в Русия е войната, водена от страната срещу Украйна. Вероятно футболистът се надява да получи оферта от друга страна в Европа. А ето какво каза Десподов за бъдещето си след елиминирането на Астана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички