ВИДЕО: Дежурен пропуск на Десподов сам срещу вратаря


ВИДЕО: Дежурен пропуск на Десподов сам срещу вратаря
Снимка: Ivan Ivanov/Lap.bg

4264 0

Кирил Десподов притежава страхотни качества за крило - бърз, страхотна техника, отличен дрибъл и много рязка смяна на посоката. Завършващият удар на трикратния футболист №1 на България обаче често му "изневерява" и в мача срещу Астана той отново направи 100%-ов пропуск

Десподов с пропуск сам срещу вратаря 

От самото начало на мача Лудогорец притисна здраво своя опонент, а в 12' се стигна до първото наистина по-сигурно положение в полза на шампиона на България. 

Десподов получи отлично подаване на скорост в наказателното поле, което в типичен стил овладя класно и нагласи топката за стрелба с десния крак. Ударът му беше силен, но право в обсега на стража на Астана, който изби в корнер: 

Срещу ЦСКА Десподов може и да се разписа, но в същото време пропусна 3 100%-ови шанса за гол. Въпреки пропуските обаче, е неоспорим факт, че към настоящия момент е най-важният футболист на Лудогорец, а и на националния ни отбор по футбол. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички