Нова оферта от Русия за Кирил Десподов пристигна в офисите на Лудогорец


Нова оферта от Русия за Кирил Десподов пристигна в офисите на Лудогорец
Снимка: Aleksandar Stoyanov / LAP.bg

3056 0

Въпросителните около бъдещето на звездата на Лудогорец - Кирил Десподов, продължават да съществуват. Освен Краснодар сега в офисите на "зелените" е пристигнала и оферта от друг руски клуб, а именно - Сочи, информира "Тема Спорт".

Каква оферта ще приеме Лудогорец?

Според гореспоменатото издание офертата на Краснодар е била от 6 милиона евро, Сочи е готов да извади същата сума.На "Хювефарма" са склонни да продадат своя капитан, като и самият той трябва да реши дали иска трансфер в Русия, тъй като не е сигурен заради войната в Украйна. В същото време, Кирил Десподов неведнъж е заявявал, че отново иска да се пробва в чужбина.

Към момента Краснодар е лидер в руския шампионат с 12 пункта след 4 мача през новата кампания. Бившият отбор на Ивелин Попов пък - Сочи, се намира на 11-ата позиция във временното класиране.

До трансфер на Десподов може да се стигне много скоро. Припомняме, че пазарът у нас затваря на 7 септември, а в Русия седмица по-късно. Самият нападател обаче е дал обещание, че иска да помогне на "орлите" в Европа, преди да напусне отбора.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ивайло Петев е наясно как и защо Лудогорец допуска голове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички