"Ще бъде ли Десподов в Лудогорец срещу Аякс": Как отговори Кирил на този въпрос?


"Ще бъде ли Десподов в Лудогорец срещу Аякс": Как отговори Кирил на този въпрос?
Снимка: Lap.bg

6981 0

Един от лидерите на Лудогорец Кирил Десподов говори след разгромната победа с 5:1 над Астана. Чрез нея (след общ резултат 6:3) "орлите" си гарантираха плейоф за влизане в групите на Лига Европа, където съперник ще бъде Аякс.

Доста добра победа за нас днес. Изиграхме изключително силен мач. Успяхме да реализираме рано гол. Окей, върнаха ни гол, но почнахме ударно второто полувреме. Получиха се нещата и мисля, че направихме много силен мач.

Това ли е най-добрият Лудогорец?

"Отборът може много повече, но е важно да стоим здраво стъпили на земята. Другата седмица ни чака Аякс, който е много добър отбор – бърз с много силни футболисти.

В кой компонент Лудогорец беше по-добър

Там теренът изигра влияние. Те са силен домакин. Днес мисля, че желаехме повече победата. Стараехме се да държим повече топката и нещата се получиха. Определено имахме повече желание да продължим напред" - започна Десподов.

Той бе запитан да коментира дали "орлите" ще са с него, или той ще бъде трансфериран до сблъсъците с Аякс. Десподов не даде категоричен отговор, но далеч не отрече потенциален трансфер.

Има ли вариант Лудогорец да е без Десподов срещу Аякс

От мача с Аякс можем да извлечем само позитиви – хубави моменти, хубав мач. Дали ще бъде без Кирил Десподов – няма да коментирам пред телевизията.

Колкото до следващия опонент на разградчани, халф на Лудогорец призна, че не иска сблъсък с Аякс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички