Ще направи ли удар Лудогорец с продаден преди 5 години нападател?


Ще направи ли удар Лудогорец с продаден преди 5 години нападател?
Снимка: Ludogorets.com

5363 0

През последните седмици с приближаване към края на настоящия сезон отново теми за трансфери обградиха Лудогорец, като един от тях изглежда сигурен - продажбата на Игор Тиаго в Белгия срещу над 7 милиона евро. 

Друг, който изглежда като потенциален напускащ, е Бърнард Текпетей, след като се стигна до скандали с него през настоящата кампания и отдавна заяви, че не иска още дълго да продължава периода му в Разград. 

По този начин има опасност офанзивната мощ на 11-кратните шампиони сериозно да спадне и от "Хювефарма Арена" ще трябва да се огледат за потенциални нови попълнения. 

Новини от Нидерландия

В такъв случай информацията на нидерландското издание De Telegraaf идва в точния момент за Лудогорец по адрес на бившия "орел" - Върджил Мисиджан.

Именно той бе сред целите в Разград още през зимата, след като бе продаден срещу 3 милиона евро на германския Нюрнберг преди 5 години. Тогава обаче ръководството на настоящия му клуб Твенте отказа отправената оферта и запази правата му. 

Договорът му обаче изтича в най-скоро време и ще се превърне в свободен агент, като какъвто и акостира в клуба от Цволе. 

Развитието на нападателя

В Нидерландия изданията тръбят, че той сериозно е подобрил качествата си в Твенте, а около подобна теза се обединяват и от Transfermarkt, които за 2 години покачват трансферната му сума с милион, за да бъде тя в момента 2 милиона евро. 

По този начин не е изключено от "Хювефарма Арена" да оправят опит, с който да си върнат бившата си звезда. Мисиджан разполага с 5 титли, 1 Купа и 2 Суперкупи на България с "орлите" след 206 двубоя, в които се отчете с 49 гола и 36 асистенции.

Вижте по какъв аматьорски начин Тиаго издаде за трансфера си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички