Георги Пеев: Ако ЦСКА спечели титлата, това ще е добре и за Лудогорец


Георги Пеев: Ако ЦСКА спечели титлата, това ще е добре и за Лудогорец
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

11082 0

Един от последните български футболисти, които правят солидна кариера зад граница, е Георги Пеев. Сега той бе потърсен за коментар относно случващото се в българската Първа лига, като изрази и любопитно мнение покрай битката за титлата между Лудогорец и ЦСКА.

Бившият футболист на Локомотив София, Днипро, Динамо Киев и Амкар Перм сподели, че ако "армейците" спечелят титлата, то това ще бъде добре и за Лудогорец. Той обоснова интересното си твърдение с фактора "амбиция за нови успехи".

"Хубавото е, че в елита навлязоха много млади треньори, които показват добри резултати. И Томаш, и Сашо Тунчев, и Христо Янев... Да, отборите им понякога лъкатушат и не винаги се получава най-доброто, но това е нормално за България, където само Лудогорец показва постоянство, но те са с високи финансови възможности.

През тази година разградчани направиха крачка назад и силите се изравниха. Това обаче е нормално. Все пак те са вече 11 пъти поред шампиони. Да поддържаш такова високо ниво при наличието на ЦСКА и Левски е страхотно постижение, но при тях не се усеща този глад за успехи.

Затова смятам, че ако ЦСКА успее да спечели титлата, това ще е добре и за Лудогорец, защото отново ще се засили амбицията в техните играчи. Това ще е добре за българския футбол. А и ЦСКА през тази година го заслужава" - заяви той пред "Тема спорт".

Към момента "орлите" са с мач по-малко и се нуждаят от успех, за да си върнат първото място. Сблъсъкът обаче няма да е никак лек и е повторение на финала за Купата на България. Къде да гледаме дербито ЦСКА 1948 - Лудогорец по ТВ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички