Моци включи Левски към отборите, които ще се борят за титлата през сезон 23/24


Моци включи Левски към отборите, които ще се борят за титлата през сезон 23/24
Снимка: ludogorets.com

3542 0

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци заяви, че очаква по-оспорвана битка за титлата през следващия сезон в Първа лига. Бившият защитник на "орлите" коментира шансовете им да се класират за групите в Шампионска лига, ако станат шампиони в края на сезона.

"Добре е да има конкуренция. Очаквам в следващите години и други отбори да се включат в битката за титлата. Левски разполага с добър отбор, ЦСКА 1948 също. Очаквам и Локомотив (Пд), и Черно море, както и всички останали да се подобрят и дано да има повече отбори, които да се борят за шампионата", заяви румънецът пред БНТ.

"Аз вярвам, че е възможно. За съжаление, в момента е много по-тежко, защото българският шампион трябва да изиграе осем мача, за да влезе в групите. Аз обаче вярвам, че можем да се борим за влизане в групите на Шампионска лига, ако станем шампиони", категоричен бе директорът.

Моци призна, че вървят разговори за трансфера на голмайстора на разградчани Игор Тиаго. Той заяви, че в клуба са пристигнали няколко оферти за бразилеца, но засега няма подписан договор за трансфер. А ето какво каза Моци за мача с ЦСКА 1948 и битката с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички