Шимунджа: Лудогорец загуби от качеството си! Феновете могат да помогнат на Олимпия да отстрани разградчани


Шимунджа: Лудогорец загуби от качеството си! Феновете могат да помогнат на Олимпия да отстрани разградчани
Снимка: ludogorets.com

1892 0

Бившият наставник на ЛудогорецАнте Шимунджа, изрази любопитно мнение преди реванша между разградчани и Олимпия Любляна от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Словенецът говори за шансовете на двата отбора да продължат в следващата фаза от битката към групите на турнира.

Той смята, че Олимпия има добри шансове да се класира след равенството в първата среща в Разград, завършила 1:1. Припомняме, че Шимунджа водеше родния хегемон до март тази година.

Именно Ивайло Петев го замени на поста в Лудогорец. Той бе сменен след загубата с 0:1 от Пирин Благоевград.

МНЕНИЕТО НА ШИМУНДЖА

От моята гледна точка, първата среща в Разград не беше изненадваща. Лудогорец загуби част от качеството си, главно заради раздели и контузии на футболисти. Фактът е също така, че Олимпия е опитен отбор с квалитетни футболисти. Те изиграха добър тактически двубой и имат изключителна възможности пред себе си“, каза Шимунджа пред „Sport TV“.

Бившият треньор на словенските Марибор и Мура призна, че феновете ще бъдат изключително важни в подкрепата си към Олимпия Любляна за предстоящия реванш с „орлите“.

Ясно е, че Лудогорец е фаворит, тъй като разполага с повече качество, но Олимпия играе у дома. Лудогорец не се чувства добре като гост и причината за това е, че няма достатъчно подкрепа, когато тимът играе в чужбина. 12-ият играч за Олимпия може да бъде голямо предимство. 50:50 са за мен шансовете“, коментира още бившият наставник на Лудогорец.

А ето как Ивайло Петев каза, че Лудогорец ще отстрани словенския първенец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички