"Лудогорец създава положения, но не ги реализира - въпрос на майсторство е"


"Лудогорец създава положения, но не ги реализира - въпрос на майсторство е"
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1040 0

Бившият наставник на Лудогорец - Димитър Димитров - Херо, коментира предстоящия реванш на "зелените" срещу Олимпия Любляна от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. 

Специалистът е уверен, че разградчани биха могли да се справят при визитата си в Словения. Към този момент шансовете са изравнени след 1:1 на "Хювефарма Арена", но Херо открои възможностите на родния гранд. 

Пред "Мач Телеграф" Димитров изясни и какво възпитаниците на Петев трябва да променят в играта си, за да бъдат по-успешни в подобни двубои.  

Мнението на Херо

"Мисля, че Лудогорец е по-качественият отбор от Олимпия. И като индивидуалности, и като игра. Мисля, че ще успеят да си вземат мача в Любляна. Вярвам, че ще имат силите да ги отстранят. Най-необходимото, което трябва да се покаже, е повече концентрация и самочувствие пред гола.

Характер винаги трябва да се показва. Създават положения, но не ги реализират. Понякога липсва увереност пред гола. Това е и въпрос на майсторство, а не само на самочувствие и увереност. Майсторството е класата на дадените футболисти", коментира Херо пред "Мач Телеграф".

Вижте къде може да гледате Олимпия Любляна - Лудогорец НА ЖИВО по ТВ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички