Треньорът на Олимпия Любляна: Вярваме в чудесата, а не гледаме парите


Треньорът на Олимпия Любляна: Вярваме в чудесата, а не гледаме парите
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

1821 0

Треньорът на Олимпия ЛюблянаЖоао Енрикеш, даде пресконференция преди реванша с Лудогорец от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Португалският специалист призна предимството на родния хегемон, но отсече, че вярва в чудеса.

Първият мач в Разград завърши 1:1. Реваншът е утре от 21 часа на стадион „Стожице“.

ОЧАКВАНИЯТА НА ЕНРИКЕШ

 „Лудогорец е фаворит и ще иска да го покаже на терена. Те ще ни атакуват и ще търсят голове, за да вземат предимство. От друга страна ще срещнат в реванша същия отбор, който ще иска да доминира, да пресира бързо и да краде топката“, започна Енрикеш брифинга си.

„Разполагат с голямо качество, но всеки мач е различна глава от книга. Много зависи как ще се развие срещата, има прекалено много фактори, които могат да повлияят на курса на двубоя“, каза треньорът на Олимпия преди втория мач в Любляна.

Олимпия няма кадрови проблеми преди срещата, а Паскал Естрада ще се завърне сред съотборниците си. Раул Флоруц е аут за дълго време. Енрикеш вярва, че неговите мечти и тези на отбора са близо до това да се случат.

„Искаме да гледаме напред, но знаем и срещу кой се изправяме. Това е клуб, който взе играч за 3 милиона през този месец. Но това е футболът – никога не знаеш какво ще се случи. Отбор от НБА често бие аматьорите. Те не могат да вкарат толкова точки, колкото фаворита, но чудесата ги има и се случват. В това вярваме, а не гледаме парите. Имаме 90 минути пред нас, които ни дават възможност да напишем история и сме готови да направим подарък на нашите фенове“, добави Жоао Енрикеш.

А ето какво каза Ивайло Петев за начина, по който може да бъдат отстранени словенците.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички