Козмин Моци разкри за две нови попълнения в Лудогорец


Козмин Моци разкри за две нови попълнения в Лудогорец
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3699 0

Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, разкри, че клубът е близо до подписа с две нови попълнения. Бившият защитник говори пред медиите преди заминаването на разградчани за Литва за реванша от Лига Европа с Жалгирис в четвъртък (25.08). Той отговори и за ситуацията с контузените в тима.

"Всеки футболист е важен, но имаме 22-ама футболисти и който излиза утре, трябва да даде всичко от себе си. Доминик Янков има някаква стара контузия, която му създава проблеми на моменти и му пречи. Не е много сериозно и се надявам много скоро да е на линия. Каули вече е добре, от два дни тренира с отбора. Надяваме се отсега нататък да няма повече такива контузии", заяви Моци.

"По никакъв начин трансферната политика не се влияе от това дали ще играем в Лига Европа, или в Лига на конференциите. Ние следваме добри футболисти, близко сме до нови момчета. Все още не е на 100% всичко сигурно, така че няма смисъл да говорим за тези неща.

Треньорът ще има последната дума. Ние сме търсили футболисти на позиции, на които треньорът има нужда“, допълни още той.

Ето какви са очакванията на бившия бранител за двубоя с литовския тим

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички