Козмин Моци преди мача с Жалгирис: Не отиваме с мисъл да играем продължения или дузпи


Козмин Моци преди мача с Жалгирис: Не отиваме с мисъл да играем продължения или дузпи
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1311 0

Лудогорец се изправя срещу литовския Жалгирис във втория мач между двата отбора от плейофния кръг за влизане в групите на Лига Европа. Разградчани гостуват с гол аванс в столицата Вилнюс в четвъртък (25.08) от 19:00 ч.

Легендата и настоящ технически директор на "орлите" - Козмин Моци, сподели очакванията си преди отлитането за предстоящия двубой. Бившият бранител разкри, че вярва в успеха на родния гранд.

"Ясно е, че има оптимизъм. Знаем какво ни чака там. Играли сме там преди години, знаем какъв е теренът, но аз вярвам в момчетата и съм сигурен, че утре вечер след края на срещата ще се радваме. Може да съжаляваме, че не взехме по-голяма преднина, но не е моментът. Водим в резултата с 1:0, трябва да сме много умни и всички да се борим от първата до последната минута“, заяви Моци пред медиите.

"Нямаме време да се подготвим. Преди два дни играхме в Благоевград, връщахме се, бяхме постоянно на пътя. Не е само теренът, те ще играят по съвсем различен начин като са домакини. Момчетата са подготвени и готови за мача утре.

Отборът се готви за всичко, ясно е. Ние не отиваме с мисъл да играем продължения и дузпи. Нормално е да тренираш и такива неща", допълни още той.

Ето какво разкри Моци за потенциални нови попълнения при "орлите"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички