Лудогорец договори бразилски халф от Интернасионал


Лудогорец договори бразилски халф от Интернасионал
Снимка: Getty Images

1726 0

Лудогорец не спира да работи на трансферния пазар. Българският шампион изглежда си е уредил още едно попълнение това лято в лицето на полузащитника Нонато. Според журналиста Жорже Никола клубът, който държи правата на играча - Интернасионал, е приел последната оферта на българите за него.

Нонато, чието име е Густаво Нонато Сантана, е на 24 години, играе като централен халф и атакуващ полузащитник. Футболистът е под наем във Флуминензе до декември, но изглежда ще си тръгне по-рано.

Журналистът Никола пише, че Лудогорец настоява халфът да си тръгне от Бразилия веднага. Не се съобщава трансферна сума, но според "Transfermarkt" стойността му е 1,8 милиона евро

Нонато е във Флуминензе от миналата година и според бразилски медии винаги е бил полезен за състава. Наемането му е струвало 500 000 бразилски реала, а договорът му предвижда шанс да бъде закупен през декември срещу 2,5 милиона щатски долара. А ето кой футболист на Лудогорец може да бъде продаден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички