Шимунджа хвърля изцяло нова единайсеторка на Лудогорец срещу Славия?


Шимунджа хвърля изцяло нова единайсеторка на Лудогорец срещу Славия?
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

1548 0

Наставникът на Лудогорец - Анте Шимунджа, ще заложи на почти изцяло нов състав за домакинския мач на шампионите срещу Славия след победата над Андерлехт в Лигата на конференциите, твърди "Тема Спорт".

Сред титулярите се очаква да се завърнат наказаните за двубоя с белгийския тим бранители - Оливие Вердон и Антон Недялков, както и дефанзивният полузащитник Якуб Пьотровски. Полякът не игра и срещу Спартак Варна, тъй като бе санкциониран и в Първа лига.

До него най-вероятно ще започне Клод Гонсалвеш, който остана на пейката с Андерлехт. Шоу и Нареси, които започнаха и със Спартак Варна, и в Лигата на конференциите, ще останат на пейката.

На десния бек срещу Славия се очаква да дебютира едно от новите попълнение – Пипа. Испанецът, който дойде от Олимпиакос, попадна в групата срещу белгийския гранд. Отляво ще действа Недялков, след като Групер бе доста неубедителен. Двойка централни бранители ще са Вердон и Франко Русо.

В Лудогорец категорично съобщиха, че не може да става дума за подценяване на съперника Славия, след важната победа над Андерлехт в Европа.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ключът на Шимунджа, с който може да класира Лудогорец напред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички