Машината Фенербахче се готви да прегази Лудогорец за впечатляващо дълга серия


Машината Фенербахче се готви да прегази Лудогорец за впечатляващо дълга серия
Снимка: Getty Images

1319 0

Лудогорец ще има повече от сериозно препятствие в Лигата на конференциите и това е турският отбор Фенербахче. Разградчани се готвят за тежко гостуване на опонента си, който се намира в повече от отлична серия на фона на разклатеното представяне на родния шампион.

Впечатляваща серия за турския тим

В турската Суперлига отборът на Исмаил Картал има 9 победи от 9 двубоя, а головата разлика е 24:5. Това означава, че освен силни в нападения имат и изключително здрава защита, която ще е проблем пред Лудогорец.

В неделя отборът победи Хатай с 4:2 в мач от турското първенство, като гостите също нямаха поражение до срещата с "фенерите". Така "Фенербахче" спечели 17-ата си поредна победа за сезона, след като изигра общо 17 мача.

Още по-впечатляващ ще е броят, ако сметнем и срещите от миналия сезон. Поредните победи за тима от Истанбул набъбва на 19. За последно Фенербахче записва загуба на 4 юни като гост на Галатасарай. Тогава губи с 3:0, като червен картон през второто полувреме изиграва важна роля за развоя. Друга лоша новина за Лудогорец е, че все още не е ясно кой ще води тима, тъй като се очертава Ивайло Петев да ръководил последния си мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички