Преди Фенербахче: Ивайло Петев приключи с Лудогорец? Кой води тренировката?


Преди Фенербахче: Ивайло Петев приключи с Лудогорец? Кой води тренировката?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4193 0

Този път Ивайло Петев приключи с Лудогорец? "Орлите" разочароваха за пореден път през сезона, като завършиха при равен резултат 0:0 срещу Арда. По този начин те остават на шест точки от върха и въпреки че са с два мача по-малко от лидера Локомотив Пловдив, то собствениците на разградчани няма как да са доволни.

Лудогорец уволни Ивайло Петев след провала с Арда?

Според "Блиц" този път окончателно старши треньорът на Лудогорец ще бъде уволнен. Той пусна оставка още след историческия срам срещу Нордселанд и поражението с 1:7. А сега за "орлите" предстои нов дуел в групите от Лигата на конференциите.

Там те ще срещнат големия фаворит Фенербахче. Ако раздялата с Петев се потвърди, то може да се стигне и до други уволнения. Припомняме, че целият спортно-технически щаб в отбора подаде оставка след въпросното 1:7 от датчаните.

Подобен ход точно преди турския гранд може да бъде "нож с две остриета". Изданието твърди още, че Петев дори няма да води днешната (23.10) тренировка на тима. Според информацията това ще стори Иван Цветков. А как отговори треньорът на Фенербахче на въпрос за Лудогорец преди дуела им и предвид формата на "орлите"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички