Само в SportLive! Иван Чворович жегна Петев, каза има ли оферти за Неделев и отсече: Тошко ще бъде основна фигура в Лудогорец


Само в SportLive! Иван Чворович жегна Петев, каза има ли оферти за Неделев и отсече: Тошко ще бъде основна фигура в Лудогорец
Снимка: ludogorets.com

15396 0

В Лудогорец осъществиха треньорска рокада преди месец. Георги Дерменджиев се завърна начело на отбора, сменяйки Ивайло Петев.

Тази промяна се отрази благотворно на един  футболистите на „орлите“ – Тодор Неделев. Той получи шанс за изява при Дерменджиев, каквато нямаше преди това при Петев.

Агентът на Неделев – Иван Чворович, се съгласи да коментира пред SportLive.bg ситуацията около клиента си.

Ето какво сподели пред медията ни бившият сръбски вратар, играл и за националния отбор на България:

-Г-н Чворович, в Лудогорец започнаха да залагат повече на Тодор Неделев. Какво се случва с него след треньорската рокада в Разград?

- На всички беше ясно, че Тошко имаше проблем с предишния треньор. Беше учудващо за всеки да разполагаш с футболист като Неделев и да не го използваш,  да не го пускаш изобщо в игра. Не мога да си го обясня.

Всички знаем на какво е способен Тошко Неделев. Радвам се, че сега с пристигането на Георги Дерменджиев той намери място в отбора. Сега играе по-редовно и смятам, че ще се представя все по-добре и ще се превърне в основна фигура в отбора, в което не се съмнявам. Тошко то заслужава!

- Има ли някакъв вариант да се завърне в Ботев Пловдив или да премине в друг клуб?

- Не. Засега няма. Той си е футболист на Лудогорец, има договор с клуба. Най-важното е, че започна да играе. Засега всичко си дойде на мястото.

- Очаквате ли постепенно да се утвърди като титуляр в отбора на родния хегемон?

-Сигурен съм не само в това. Убеден съм, че ще стане главна фигура в отбора. Това сигурно го знае и г-н Дерменджиев. Той е опитен треньор и няма как да се лиши от самия Тошко. Той практикува и по-атакуващ футбол, откакто е дошъл в тима. Използва по-офанзивни футболисти.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Сърбин, играл за България: И Чеферин да стане президент на БФС няма да се промени нищо, ако държавата не помогне

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички