Руснаци изкушават Десподов и Лудогорец с бомбастична оферта


Руснаци изкушават Десподов и Лудогорец с бомбастична оферта
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2865 0

Бомбастичен трансфер е напът да осъществи Кирил Десподов. Руски клуб желае да купи звездата от Лудогорец.

Предложението е от Краснодар. Офертата е на стойност 6 млн. евро, твърдят колегите от „Мач Телеграф“.

РУСНАЦИТЕ НАПИРАТ ОТ МЕСЕЦ ЗА НАЦИОНАЛА

Краснодар се опитва да привлече родния национал от около месец, допълва изданието. Посочва се, че именно Футболист №1 на България ще реши дали иска да премине в руския клуб, след като от Лудогорец са преценили да го оставят сам да направи своя избор. Ако трансферът му се осъществи, Десподов ще се превърне в най-скъпопродадения български футболист от роден клуб в чужбина.

Самият Десподов още в края на миналия сезон изрази желанието си да осъществи трансфер в чужбина. Той обаче продължава да е ключова фигура в състава на родния хегемон. Той отбеляза и 2 гола за разградчани от началото на кампанията.

Офертата е примамлива, но проблемът в случая е, че в Краснодар Десподов автоматично си затваря вратата за участие в европейските клубни турнири. Причината е, че руските клубове са аут от международния футбол заради агресията срещу Украйна.

Краснодар в руската Премиер лига, в момента треньор е сърбинът Владимир Ивич. След 3 изиграни мача от сегашния сезон Краснодар има 9 точки от 9 възможни и заема второ място с точка по-малко от лидера Урал, който е с мач повече.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Михаил Александров: Лудогорец не трябва да маха Петев! Десподов не е грешник, малцина няма да трепнат при такава дузпа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички