Руски клуб иска Кирил Десподов, дава му невероятни условия, интерес има и от МЛС


Руски клуб иска Кирил Десподов, дава му невероятни условия, интерес има и от МЛС
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3688 0

Руският Краснодар сериозно се интересува от възможността да привлече  звездата на Лудогорец Кирил Десподов и му е предложил невероятни условия, пише "24 часа".

От Русия и САЩ с интерес към Десподов

Проблем обаче остава ембаргото над отборите от тази страна заради войната в Украйна. Повечето тимове от ЕС избягват директни сделки, а се използват всякакви трикове, за да се заобиколят ограниченията. Интерес към Десподов има и от отбор от американската лига, която стана доста модерна след привличането на Лионел Меси. Там обаче условията за нападателя са доста по-лоши.

След края на миналия сезон Десподов призна, че иска трансфер, за да опита отново да се наложи в чужбина. Крилото вече имаше един неуспешен престой в Италия. През лятото на 2016 г. Каляри плати над 3,5 милиона евро за него, за да изиграе само 5 срещи в Серия А. След това бе даден под наем на австрийския Щурм и на Лудогорец, преди да подпише постоянен договор с разградчани през 2021 г. Още един играч на Лудогорец е свързван с МЛС и това е Текпетей, но сделката зависи от разградчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички