Рецепта! Козмин Моци посочи как Лудогорец ще отстрани Динамо Загреб


Рецепта! Козмин Моци посочи как Лудогорец ще отстрани Динамо Загреб
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

2452 0

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци е категоричен, че разградчани ще успеят да елиминират Динамо Загреб, ако играят по същия начин както в първия мач „Хювефарма Арена“ преди седмица.

Реваншът в Загреб е утре. Крайният победител ще играе плейоф за влизане в групите на Шампионската лига.

Според мен отборът трябва да играе умно. Ако момчетата направят същия мач като в Разград, аз вярвам, че можем да се класираме напред. Те ни биха в първия мач в Разград, значи са били по-добри от нас тогава. Не очаквам нищо повече от нашите момчета, само да играят по същия начин като в Разград“, коментира Моци преди отпътуването на отбора за Хърватия.

Изпуснахме много голове в първата среща и затова казвам, че искам момчетата да играят по същия начин, защото съм сигурен, че този малшанс, който имахме, няма да продължи много. Знаем как е в Загреб, но и знаем как да победим там. Времето минава и двата отбора се промениха доста. Този мач няма нищо общо с предишните. Сигурен съм, че ние имаме добри, качествени футболисти. Ако си мислим, че тези момчета, които имаме, не могат да заместят другите, нямаше да направим трансфер“, допълни той.

Селекцията на Лудогорец продължава. Не търсим да вземем футболисти на всяка цена, а търсим качествени футболисти, които искат да са част от Лудогорец“, отсече Моци.

А ето за коя трансферна цел разградчани удариха на камък.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички